Зареждане на тонер касети

Зареждаме тонер касети за всички марки лазерни принтери : Brother , Canon , HP , Samsung , XeroxKonica , Lexmark , Kyocera . Касетите се зареждат до горе или с препоръчаната доза тонер . За постигане на максимален брой копия с едно зареждане , без това да се отразява на качеството на печат използваме тонери и консумативи , които са създадени за вашият модел принтер . В края на тази страница ще намерите полезна информация и съвети . Ако изпитвате някакви затруднения или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Проверете цената за зареждане на вашето устройство :
HP 2
Canon 2
Samsung 2
Lexmark 2
Xerox 2
Brother 2
Kyocera 2
Konika 2
Най-често посещавани и интересни страници : 
Полезна информация и съвети :
Когато една касета има проблем с печата , не е задължително да се взема нова . Касетите са изградени от различни елементи , които с течение на работата се износват . Смяната на тези елементи решават проблема . Дори още по-хубаво е когато се окаже , че частта трябва само да се почисти с правилния препарат . 
Предлагаме нови тонер касети ( Оригинални и Съвместими ) . Това е добро решение за фирми , които печатат повече или не могат да си позволят да спрат да печатат през работния ден .  
Ако касетата се налага да се транспортира препоръчително е да се опакова и да е на тъмно , защото има елементи които са фото-чувствителни . Ако температурите са ниски и касетата е студена , ще е необходимо касетата да се климатизира на стайна температура . Влагата също оказва негативно влияние на тонер касетите .
Предлагаме услугата за вземане и зареждане на касети , както и тяхната доставка . Най-изгодния вариант за клиентите , които имат резервна касета е докато едната се ползва другата да се зарежда . Така ние не сме ограничени с времето и често доставката е безплатна , като комбинираме няколко доставки . При вторият вариант ако има ограничение във времето тогава всяко посещение се заплаща по 3лв. Цената при третия вариант (Експресен) , за зареждане на касета и посещението до обект е 50% по-висока .
Пазете оригиналната касета с която сте закупили принтера си . Въпреки че първоначално е заредена на 50% , следващите и зареждания ще са до горе . Също и ако се обслужва правилно , ще издържи на повече на брой зареждания от съвместимите касети .
Оригиналните тонер касети са на по-висока цена от съвместимите , но могат да се презареждат повече пъти . От тях се очаква максимално добро качество на печат и брой копия .
Съвместимите касети са на достъпни цени . Има такива от тях които са с качество на изработка , издръжливост и печат близко до оригиналните касети . Не препоръчваме най-евтините касети , защото често правят проблеми след първото презареждане и понякога цената им на обслужване е по-висока . 
При голяма част от принтерите , когато се зарежда касетата , трябва да се смени чип . Този чип реално брои колко страници са разпечатани и когато стигне до определен брой , принтера спира да печата . Цената на повечето чипове е около 3-5лв. , но има такива , които са по 20-30лв. , което доста оскъпява зареждането . Има принтери (от тези които са със скъпи чипове) , които могат да се програмират , така че да работят без да се налага да се сменя чипът при всяко зареждане . 
Касетите на принтерите , които нямат брояч за броя разпечатани копия , могат да се настроят , така че с една касета да се разпечатат от 30 до 50% повече листи . Това е възможно като се намали плътността на печат . Тази опция е предпочитана за неофициални документи .
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница ви харесва ,
молим да я споделите или харесате :