Нови принтери в Бургас - Цени

Фирмата ни предлага нови принтери и мулти функционални устройства . Правилно е да се избере печатащо устройство според това къде и за какво ще се ползва , както и колко страници на месец ще се разпечатват . Цената е определяща при избора на устройство , но преди да се купи , добре е да се провери и цената на новите касети , както и цената за зареждане на касетите . В края на тази страница ще намерите още информация която да ви помогне в избора на печатащо устройство . Ако търсите определена марка или модел принтер или изпитвате някакви затруднения , или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Марка : Brother
Модел : HL-1112E
Тип : Лазерен принтер
Гаранция : 24 месеца
Наличност : С поръчка
Цена : 119 лв.
 
Разпечатани страници с една касета : ≈1000 
Цена на нова касета : 81лв.
Цена за зареждане на касета : 18лв.
Свързва се чрез : USB 
За Windows :  XP , Vista , 7 и 8 
Подходящ за : много малък бизнес и домашно ползване , като на месец се разпечатват  ≈ 200 страници . Принтера e с ниска цена , но при проблем с него е труден за обслужване . 
 
Марка : HP
Модел : P1102
Тип : Лазерен принтер
Гаранция : 12 месеца
Наличност : С поръчка
Цена : 174 лв.
 
Разпечатани страници с една касета : ≈1600 
Цена на нова касета : 56лв.
Цена за зареждане на касета : 22лв.
Свързва се чрез : USB 
За Windows :  XP , Vista , 7 и 8 
Подходящ за : работа и домашно ползване , като на месец се разпечатват  ≈ 1000 страници . Принтера е здрав , лесен за обслужване и много разпространен
 
Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Разликата в цената между печатащите устройства идва най-вече от това за какво натоварване са създадени , като тези за по-голямо натоварване са с по-големи касети , по-бързи са , цената на една разпечатана страница е по-ниска (без значение дали се сменят касети или касетите се зареждат) . Също и мулти функционалните устройства са по-скъпи от принтерите , както и цветните са по-скъпи от черно-белите . Екстри като двустранен печат , автоматично сканиране , връзка с устройството безжично и други също оскъпяват устройството . 

 

Работата на лазерните печатащи устройства се влияе от студ , влага и слънце . При температури близки до 0 градуса (ако принтера или касетата се транспортира) е възможно да има проблем с качеството на печат . Ако се оставят да се климатизират на стайна температура , проблемът би трябвало да изчезне . Влагата оказва негативно влияние върху хартията , като често проблемът се изразява в това че листите засядат . Най-лесно може да се провери дали проблема със засядането не идва от влажни листи , като се сложи току що купена хартия . Ако транспортирате тонер касета , не е излагайте на пряка слънчева светлина . В повечето касети има част наречена барабан , която е фоточувствителна . На този барабан лазерът рисува изображението по което после полепва тонерът . Транспортирайте касетите в плътни и непрозрачни опаковки .

 

Добре е да се внимава да не попадне твърд предмет в принтера върху новите листи . Ако този предмет бъде изтеглен на вътре в принтера заедно с хартията е възможно да нанесе сериозни поражения . Особено трябва да се внимава с кламерите и телбодовете . Това е една от повредите които гаранцията няма да покрие . 
 
Когато печата лазерното устройство , то използва консуматив (касета) . В тази касета е тонерът , който е ситно като прах вещество , което е черно на цвят за черно белите устройства . Тонерът се нанася на листа и образува буквите и изображенията . Принтера започва да печата бледо когато тонерът е на привършване . Или спира да печата , когато касетата достигне до определен брой копия (този брой копия са различни за различните модели принтери) . В тези два случая за да се продължи да се печата нормално трябва или да се сложи нова касета или тази , която която е била вътре да се презареди . Може да се сложи оригинална касета . Оригиналните касети са тези които са произведени от производителя на принтера . Те са с най-добро качество на печат , издържат на много на брой презареждания , от тях се очакват минимални проблеми , но цената им е доста висока . Може да се сложи нова касета , която е произведена от друг производител . Тези касети често са на половина по ниска цена от оригиналните , но има такива които не подлежат на много презареждания или не разпечатват броя страници като оригиналните или имат проблем с качеството на печат . Ние предлагаме съвместими касети , които са с много близки като качество до оригиналните . Последния вариант е касетата да се презареди . Това е най-евтиния начин принтера да печата . Ако презареждате касетите си , пазете касетата с която сте закупили принтера . Тя е оригинална и стига да се обслужва правилно издържа на много на брой презареждания .
 
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница Ви харесва или Ви е била полезна ,
молим да я харесате или споделите :