Нови таблети в Бургас - Цени

Фирмата ни предлага нови таблети . Голямото разнообразие на таблети и разликата между тях често затрудняват клиентите . Често хората избират според цената , но е добре да се имат в предвид и марката , големината на екрана , къде ще се ползва , за какво ще се ползва , екстрите между различните модели и поддръжката им . В края на тази страница ще намерите информация и съвети , които да ви помогнат в избора на таблет . Ако търсите конкретна марка или модел таблет или изпитвате някакви затруднения , или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Марка : Lenovo
Модел : A7-10
Гаранция : 24 м. за физически лица / 12 м. за юридически
Наличност : С поръчка
Цена : 159 лв.
 
Размер на екрана : 7" 
Процесор : Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
Памет : 1 GB
Флаш памет : 8GB 
Операционна система : Android 4.4.2 KitKat
Wi-Fi - Да , Bluetooth - Да , GPS - Да 
Марка : Samsung
Модел : SM-Т113
Гаранция : 24 м. 
Наличност : С поръчка
Цена : 219 лв.
 
Размер на екрана : 7" 
Процесор : Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
Памет : 1 GB
Флаш памет : 8GB 
Операционна система : Android 4.4
Wi-Fi - Да , Bluetooth - Да , GPS - Да 

Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Таблетите са изключително подходящи за проверяване на информация в интернет , комуникация , клипове , снимки , книги . Изключително са харесвани от децата заради игрите които могат да се играят на тях . Малкия им размер и теглото им ни позволяват да са с нас навсякъде . Не са подходящи ако трябва да се въвежда продължително в време информация (текст) . По-малкия размер ги прави неудобни ако на дисплея трябва да се вижда едновременно повече информация . 
Независимо какъв е избора ви на таблет , добре е да се внимава той да не се изтърва или да не му се оказва друг по-силен физически натиск . 80% от проблемите с таблетите са , че се чупят или тъча (стъклото , което при допир таблета реагира) или буксата за зареждане . Препоръчително е докато се зарежда да се ползва по-внимателно , както и докато се зарежда да се внимава да не се закачи кабела и таблета да падне от високо . И двете повреди не се покриват от гаранцията .
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница Ви харесва или Ви е била полезна ,
молим да я харесате или споделите :