Профилактика на компютър в Бургас

Профилактика на компютър е 10 лв. Тя включва :  Внимателно разглобяване на компютъра . Всяка част се почиства от прах . Обръща се особено внимание на вентилаторите и радиаторите на процесора и видео картата . Почистване на старата термо паста и слагане на нова с висок фактор на термо-проводимост . Внимателно сглобяване на компютъра . Като финал , преглеждаме БЕЗПЛАТНО начина на работа на компютъра и ако открием нещо нередно уведомяваме клиента . В края на тази страница ще намерите полезна информация и съвети . Ако изпитвате някакви затруднения или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Почистване на компютри Бургас
профилактика на компютър Бургас
Arctic 4
vacuum cleaner 2
Четки и ръкавици
Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Използваме висококачествени термо-пасти и термо-подложки при обслужването на всеки компютър . Това е много важно за постигането на нормални работни температури , както и за да не изсъхват или втвърдяват преди да се е наложило компютъра да се почисти отново . 
Времето необходимо за се направи профилактика на компютър е около час . Това включва първоначалната проверка на състоянието на компютъра , разглобяването , почистването , сглобяването , проверката дали всичко е нормално след почистването и как се е отразила профилактиката на начина на работа на компютъра . 
Всеки компютър да се замърсява постепенно когато работи . В зависимост от това , колко интензивно се ползва , колко вентилатора има да го охлаждат и средата в която се ползва , периода през който трябва да се почистват компютрите  е различно . Индикации , които могат да ви насочат , че е време компютъра да се почисти са , когато забележите компютъра : става по-шумен , по-бавен , забива , появяват се черти на екрана или се изключва . Компютрите са доста по-издръжливи от лаптопите , но няма как да се разбере къде е границата преди някоя част да прегрее и да трябва да се сменя .  
Важно е да се знае , че гаранционните компютри също трябва да се почистват . Почти всеки нов компютър е с поне 2 години гаранция . Но стандартно тя не покрива повреда в следствие на прегряване поради запрашаване .
Правилно е всички вентилатори , които са в компютъра да изкарват въздуха на вън от него , а не да го вкарват . Ако има такива , които вкарват , те засмукват заедно с въздуха и прах . Така компютъра се замърсява по бързо . А иначе въздуха навлиза от всички отвори , като частиците прах не са засмукани от по-силния поток въздух от вентилатора , който вкарва . 
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница ви харесва ,
молим да я споделите или харесате :