Ремонт на Компютри Бургас

14 години опит в областта на компютърните технологии ни дават увереност в уменията ни за ремонт на компютърна техника . Ремонтираме компютри от всички марки и модели . На всеки компютър оставен за ремонт се прави детайлна диагностика . Веднага след това се свързваме с клиента и го уведомяваме какъв е проблема , даваме варианти за решението му  , каква ще е цената и колко време ще отнеме ремонта . Единствено след съгласието на клиента компютъра се ремонтира . На тази страница ще намерите полезна информация и съвети относно проблемите свързани с компютрите . Ако изпитвате някакви затруднения или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Software
Virus Detected
Windows
Hot Air
Computer Ingeneur 5
Infrared
Софтуерни услуги
Хардуерни услуги
 
- Оптимизация за по-бърза работа
- Премахване на вируси
- Преинсталиране на Windows
- Инсталиране на :
         - Драйвери
         - Програми
         - Игри
         - Специализиран софтуер
- Настройки на програми
- Настройки на BIOS
- Диагностика 
- Спасяване на изтрита информация
- Обучение
- Монтаж и демонтаж на компоненти и части
- Ремонт на :
        - Дънни платки
        - Видео карти
        - Хард дискове
        - Захранвания
- Смяна на :
        - Чипове
        - Кондензатори
        - Транзистори
        - Букси
- Доставка на резервни компоненти и части
- Почистване от прах на охлаждащата система 
Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Една от възможните причини компютъра въобще да не тръгва да работи при включване е , че се е включила защитата на захранването . Това лесно може да се провери , като захранващият кабел се изключи и от ел. мрежата и от компютъра и компютъра , и се остави така изключен в продължение на около 5-10 минути . След това кабелът се свързва отново към тока и компютъра . Ако проблемът е от защитата на захранването , това действие ще реши проблема .
В повечето случаи , когато възникне проблем с компютъра , този проблем идва само от едно нещо . Решаването на този проблем би трябвало да възстанови нормалната работа на компютъра , така както е бил преди той да се развали . 
Когато възникне проблем с компютъра , често е възможно този проблем да бъде решен по няколко начина . Ако има повече от един вариант , уведомяваме клиента за различните варианти и каква е разликата между тях . Така всеки да може да си прецени кое е най-добре .
Когато някоя част на компютъра е развалена , не винаги е задължително да се хвърля и да се купува нова . Тя може да бъде ремонтирана с което да се възстанови нормалната работа на компютъра . 
Към компютъра се свързват доста устройства (периферия) : мишка , клавиатура , тон колони , слушалки , монитор , камера , телевизор , принтер , .... . Ако има проблем с компютъра и е необходимо той да се занесе в сервиз за ремонт , в повечето случаи е необходимо само компютъра да е в сервиза , без да се носи периферията , която е свързана към него . Преди компютъра да се занесе за ремонт в сервиз е добра идея да се обърне внимание кой кабел на периферията къде и как е свързан , за да може след ремонт всичко да се свържи по същия начин . Снимка с телефона върши перфектна работа .
С течение на времето компютрите стават по-бавни . Това може да е поради няколко причини :
      - Много инсталирани програми и стартирани процеси . Ако се направят настройки за оптимизация и ненужните програми се премахнат компютъра започва да работи много по-добре .
      - Вирусите проверяват компютъра за банкови сметки , потребители и пароли . Когато вируса е стартиран , той използва част от бързината с която бихме могли да разполагаме .
      - Драйверите са програми които свързват частите на компютъра с Windows . Когато Windows се инсталира на компютър , той има в себе си много драйвери . Но тези драйвери често не са достатъчни за да можем да използваме устройствата на 100% . Инсталирането на последните излезли драйвери ни позволяват това . 
      - Ако компютъра е запрашен и чиповете на които има радиатори с вентилатори не могат да се охлаждат , тогава се включват защити , които не позволяват те да работят на максимума на които са способни . Почистването не само ще направи компютъра по бърз , но и ще предпази частите да не се повредят . 
      - Компютрите са изградени от различни части . Тези части са с различна бързина , капацитет или пропускателна способност . Когато една от тези части започне да не е достатъчно бърза или голяма или да ограничава комуникацията между частите , тогава тя забавя работата на целият компютър .
Преинсталиране на Windows на компютър се налага когато :
      - Се сменя дънна платка с друг чипсет
      - Добавя се RAM памет и е необходимо да преминем на 64 битова версия 
      - Windows не се стартира или не функционира правилно  
      - Има вируси и те са засегнали системни файлове 
      - Компютъра работи бавно
Понякога преинсталирането на Windows решава няколко проблема .
Когато компютъра е много стар и оптимизацията не може да го забърза , така че да сме доволни от бързината му , не е задължително да се взема изцяло нов компютър . Могат да се вземат нови части по етапно , като се ползват части от стария компютър . Така не се налага да инвестираме на веднъж голяма сума пари . 
Ние пазим интересите на клиенти те си . Ако стойността на ремонт е по-висока от колкото компютъра заслужава или преди да се извърши ремонт открием индикации , че на компютъра не му остава много време преди да се развали още нещо , съветваме клиентите да не инвестират в него . За нас доверието се изгражда с коректност и старание .
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница ви харесва ,
молим да я споделите или харесате :