Ремонт на Лаптопи 

Извършваме ремонти на лаптопи Acer , Asus , Dell , HP , Lenovo , Samsung , Sony , Toshiba . На всеки лаптоп оставен за ремонт се прави детайлна диагностика . Веднага след това се свързваме с клиента и го уведомяваме какъв е проблема , даваме варианти за решението му  , каква ще е цената и колко време ще отнеме ремонта . Единствено след съгласието на клиента лаптопа се ремонтира . На тази страница ще намерите полезна информация и съвети относно проблемите свързани с лаптопите . Ако изпитвате някакви затруднения или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Software
Virus Detected
Windows
Hot Air
Computer Ingeneur 5
Infrared
Софтуерни услуги
Хардуерни услуги
 
- Преинсталиране на Windows
- Премахване на вируси
- Инсталиране на :
         - Драйвери
         - Програми
         - Игри
         - Специализиран софтуер
- Оптимизация за по-бърза работа 
- Настройки на програми
- Настройки на BIOS
- Диагностика 
- Спасяване на изтрита информация
- Обучение
- Почистване от прах на охлаждащата система
- Монтаж и демонтаж на компоненти и части
 - Смяна на :
        - Чипове
        - Кондензатори
        - Транзистори
        - Букси
- Ремонт на :
        - Дънни платки
        - Видео карти
        - Хард дискове
        - Захранвания
- Доставка на резервни компоненти и части
 
Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Когато възникне проблем с лаптопа , често е възможно този проблем да бъде решен по няколко начина . Ако има повече от един вариант , уведомяваме клиента какви са те и каква е разликата между тях . Така всеки да може да си прецени кое е най-добре .

 

Когато някоя част на лаптопа е развалена , не винаги е задължително да се хвърля и да се купува нова . Тя може да бъде ремонтирана с което да се възстанови нормалната работа на лаптопа. 

 

В повечето случаи когато възникне проблем с лаптопа , този проблем идва само от едно нещо . Решаването на този проблем би трябвало да възстанови нормалната работа на лаптопа , така както е бил преди той да се развали . 

 

С течение на времето лаптопите стават по-бавни . Това може да е поради няколко причини :
      - Много инсталирани програми и стартирани процеси . Ако се направят настройки за оптимизация и ненужните програми се премахнат лаптопа започва да работи много по-добре .
      - Вирусите проверяват лаптопите за банкови сметки , потребители и пароли . Когато вируса е стартиран , той използва част от бързината с която бихме могли да разполагаме .
      - Драйверите са програми които свързват частите на лаптопа с Windows . Когато Windows се инсталира на лаптоп , той има в себе си много драйвери . Но тези драйвери често не са достатъчни за да можем да използваме устройствата на 100% . Инсталирането на последните излезли драйвери ни позволяват това . 
      - Ако лаптопа е запрашен и чиповете на които има радиатори с вентилатори не могат да се охлаждат , тогава се включват защити , които не позволяват те да работят на максимума на които са способни . Почистването не само ще направи лаптопа по-бърз , но и ще предпази частите да не се повредят . 
      - Лаптопите са изградени от различни части . Тези части са с различна бързина , капацитет или пропускателна способност . Когато една от тези части започне да не е достатъчно бърза или голяма или да ограничава комуникацията между частите , тогава тя забавя работата на целият компютър .

 

Преинсталиране на Windows на компютър се налага когато :
      - Добавя се RAM памет и е необходимо да преминем на 64 битова версия 
      - Windows не се стартира или не функционира правилно  
      - Има вируси и те са засегнали системни файлове 
      - Лаптопа работи бавно
Понякога преинсталирането на Windows решава няколко проблема .

 

Ако полеете лаптоп с течност , силно препоръчително е веднага да изключите зарядното  и да извадите батерията , така че да не се подава ток към електрониката . В случаите когато само корпусът е полят или течността е залята отстрани на лаптопа , но без да навлиза в него спокойно може да се почисти и да се ползва . Усложнения ще има ако течността навлезе навътре в лаптопа . Ако е бил залят върху клавиатурата , обърнете лаптопа обратно , така че да се предотврати навлизането на течността към вътрешността на лаптопа . След това е правилно лаптопа да се разглоби и всяка част да се почисти . Не включвайте лаптопа ако не сте сигурни дали течността е почистена нацяло от вътрешността .
    

 

Ние пазим интересите на клиенти те си . Ако стойността на ремонта на е по-висока от колкото лаптопа заслужава или преди да се извърши ремонт открием индикации , че на лаптопа не му остава много време преди да се развали още нещо , съветваме клиентите да не инвестират в него . За нас доверието се изгражда с коректност и старание .
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница ви харесва ,
молим да я споделите или харесате :