Ремонт на Таблети

Около 80% от проблемите с таблетите са : счупено стъкло (тъч) , счупена букса за зареждане и проблем със зареждане на операционната система Android . Успешно се справяме с описаните проблеми , като ремонтите се извършват от техници с голям опит . За да можем да дадем точна цена за смяна на тъч или букса , трябва да се види точният модел на проблемната част , което изисква таблетът да бъде отворен . Веднага след това се свързваме с клиента и го уведомяваме каква ще е цената и колко време ще отнеме ремонта . Единствено след съгласието на клиента таблета се ремонтира . В края на тази страница ще намерите полезна информация и съвети . Ако изпитвате някакви затруднения или имате въпроси , свържете се с нас за да Ви помогнем .
Software
Google Play
Android
Мултимер 2
PS-305D
Hot Air
Софтуерни услуги
- Инсталиране на програми 
- Преинсталиране на Андроид .
- Настройки на програми
- Тестове и натоварване на хардуера 
- Оптимизация за по-бърза работа на таблета
- Инталиране на навигации
Хардуерни услуги
- Смяна на стъкла , тъчове и дисплеи 
- Ремонт на Букси , Платки 
- Смяна на Батерии , Чипове  и др. елементи

 

Най-често посещавани и интересни страници :
Полезна информация и съвети :
Добре е да се внимава таблета да не се изтърва или да не му се оказва друг по-силен физически натиск . 80% от проблемите с таблетите са , че се чупят или тъч скрийн-а (стъклото , което при допир реагира таблета ) или буксата за зареждане . Препоръчително е докато се зарежда да се ползва по-внимателно , както и докато се зарежда да се внимава да не се закачи кабела и таблета да падне от високо . И двете повреди не се покриват от гаранцията .
В зависимост от това как е захванат тъч скрийн-а за таблета , цената за смяна на тъч скрийн е различна . Най-лесни са тези които като резервна част идват заедно с рамката около тях . Тогава смяната е 10 лв. Цената на тези които са захванати към рамката посредством щифтове е 15 лв. Тези , които са залепени за рамката и трябва да се разлепи за да се залепи новият се сменят за 25 лв. Цената за смяна на тъч скрийн които е залепен и за рамката и за дисплея е 40 лв.  
За да се предпазят таблетите от физически повреди се предлага голямо разнообразие на калъфи . За съжаление не всички са еднакво ефективни , а някои даже са по-опасни от това да няма калъф . Най-добре се предпазва , когато калъфа е твърд от всичките му страни . Повечето калъфи са твърди върху дисплея и зад таблета . При падане таблетите по-често се удрят от страни от колкото отпред или отзад . Добре е когато избирате калъф , който да предпазва таблета и отстрани , да иберете такъв , който е еднакво твърд от всякъде . Поради голямото разнообразие на таблети и техния различен дизайн няма универсален калъф , който да ви предложим за да предпазите таблета си . Правилно е калъф да се избира , като го пробвате заедно с таблета . 
С течение на времето таблета започва да работи по-бавно . Това може да се получава поради няколко причини : Много инсталирани програми ; Не е достатъчно мястото в паметта ; Вируси ; Проблеми след обновяване на някой софтуер .  В този случай ако няма програми които да са важни (платени) е препоръчително да се направи ресет на софтуера на таблета . Преди да се направи ресет е добре да се запази информацията (снимки , документи , клипове) на място , което не е таблета . Ако има платен софтуер , който не трябва да се загуби (трябва да се плати отново или не може да се намери) , трябва да се прегледа от къде идва забавянето и проблема да се реши като се третира конкретно . Това е по-сложен процес , защото не винаги има ясни индикации защо таблета работи бавно .  
В повечето случаи , когато има сифтуерен проблем , ресетването на таблета  решава проблема . Обаче ако има проблем със операционната система (в повечето случаи Android) , трябва да се изтрие стария Android и да се инсталира същата версия , която е била първоначално инсталирана . Повечето таблети не работят или не работят стабилно с друга версия на Android . Намирането и инсталирането на ново на Android не е лесна операция , по време на която ако не се внимава , могат да се нанесат необратими щети .  
ОСНОВНИ СТРАНИЦИ :
Ако тази страница ви харесва ,
молим да я споделите или харесате :